WAP:4 Paw Pin Tassupuikko 30ml

19,00 

WAP:4 Paw Pin Tassupuikko 30ml suojaa, ravitsee ja kosteuttaa kuivia tassuja estääkseen kivuliaiden halkeamien muodostumisen. Pehmentää tassuja ja muodostaa suojaavan kalvon tassun pintaan. Sopii hyvin käytettäväksi esim. suolatuilla tai muuten likaisilla kaduilla suojaamaan tassuja tai jäisillä pinnoilla, joissa tassut voivat vahingoittua. Sisältää luonnollisia, aktiivisia ainesosia, kuten marulaöljyä, kandelillavahaa, laventeliöljyä ja mangovoita.

– Kosteuttaa
– Ravitsee
– Ehkäisee kipeiltä halkeamilta
– Helppo kuljettaa mukana

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

WAP:4 Paw Pin Tassupuikko 30ml toimitusaika on noin 1-3 vrk, jos tuote on loppu varastosta on sen toimitusaika noin 2-7 vrk. Katso tarkemmat sopimusehdot

Noutajakaupan kanta-asiakkaaksi tästä

Kanta-asiakkaiden edut:

-Tutustumisetu ensiostoksesta (koskee kaikkia yhden ostoskerran ostoskorin tuotteita Buddy ja WAP) -50% Kirjaudu sisään, nähdäksesi alennetut hinnat. Lisäämme tilillesi bonuscardin, jolla saat myös jatkossa edut.
-Tämän jälkeen joka viides ostos -50%, voit ladata Bonuscard -sovelluksen puhelimeesi, josta voit seurata leimakortin täyttymistä. Kun leimakortti täyttyy, lähetämme alennuskoodin sähköpostiisi seuraavaa ostokertaa varten.

Edut kasvattajille ja metsästäjille:

-Kasvattajaetu -50% Buddy- ja -20% WAP Dog Care -tuotteista
-Metsästäjäetu -30% Buddy- ja -15% WAP Dog Care -tuotteista

Alennus toimii Bonuscardilla, tutustu siihen tästä: Bonuscard

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart