Firedog Kaninkarvapallo

13,90 

Firedog kaninkarvapallo soveltuu pienen kokonsa ja muotoilunsa vuoksi erittäin hyvin nenänkäyttöharjoituksiin. Nämä sujahtavat helposti heinikkoon koiran näkymättömille, joten koira joutuu ensisijaisesti käyttämään nenäänsä löytääkseen karvapallon. Erittäin hyvä esimerkiksi lähihaun opettamisessa. Samoin markkeerauksissa käyttäessä koira oppii hyvin pitämään aluetta pidempään ja käyttämään nenäänsä tehokkaammin damipallon löytämiseksi.

Kaninkarvatennispallo on kokonaan peitetty kaninkarvalla. Ne soveltuvat hyvin riistaan totuttautumiseen ja niillä voit harjoitella mainiosti nenänkäyttöä. Kanikarvatennispallot ovat erinomaisia lähihakutreeneissä!

Soveltuvat myös hyvin myös koiran motivointiin ja palkkaamiseen.

Valmistettu korkealaatuisesta kestävästä materiaalista.

Halkaisija 7cm.

Saatavuus: 3 varastossa

Firedog kaninkarvapallo on koulutusväline, eikä sitä ole tarkoitettu leikkimiseen tai pureskeluun. Kuivata damit aina käytön jälkeen, mikäli ne ovat märkiä, se lisää niiden käyttöikää. Jos dami on rikki, se ei sovellu enää käyttöön.

Tästä valmistajan sivuille

toimitusaika on noin 1-7vrk. Jälkitoimitustuotteet tilataan Firedogin varastolta ja arvioitu toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Katso tarkemmat sopimusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart