Lahjakortti

5,00 500,00 

Sähköisellä lahjakortilla muistat vaikka treenikaveria tai koiraystävää.

Haluaisitko antaa lahjaksi tuotteitamme, muttet ole täysin varma, mistä lahjan saaja pitäisi eniten? Lahjakortin avulla lahjan saaja voi itse valita mieleisensä kaikkien tuotteidemme joukosta.

Lahjakortti saapuu sähköisenä perille suoraan vastaanottajan sähköpostiin erillisenä viestinä heti maksusuorituksen jälkeen. Voit myös lisätä vastaanottajan osoitteeksi oman sähköpostiosoitteesi, jolloin viesti tulee siihen ja voit lähettää sen saajalle haluamanasi ajankohtana tai vaikka kirjoittaa lahjakortin koodin paperiseen korttiin ja antaa sen saajalle.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Sähköisen lahjakortin käyttö verkkokaupassa

Lahjakortti verkkokauppaan on Noutajakaupan sähköinen lahjakortti, joka sopii maksuvälineeksi verkkokaupassamme. Lahjakortti lähetetään sähköpostitse valittuun sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen suorittamisen jälkeen.

Lahjakortti käytetään verkkokaupassa tuotteiden valinnan jälkeen. Sähköpostissa tullut lahjakortin koodi syötetään Lahjakortin numero -kenttään. Kassa vähentää koodin syöttämisen jälkeen lahjakortin arvon tilauksen summasta. Lahjakortin voi myös aktivoida suoraan painamalla Lahjakortissa näkyvää Lunasta -painiketta, jolloin koodi on heti aktivoitu. Jos tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin arvo, säilyy jäljelle jäävä arvo lahjakortilla ja sen voi käyttää myöhemmin.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta tai varastettua lahjakorttia korvata. Tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa asiakaspalvelusta info@noutajakauppa.fi. Ilmoita tällöin lahjakortin numero.

HUOMAA: Kun olet ostanut lahjakortin, pyydä lahjakortin vastaanottajaa tarkistamaan sähköpostinsa roskapostikansio. Lahjakortit päätyvät joskus valitettavasti sinne.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart