Firedog Dummypallo 150g

9,50 

Firedog Dummypallo 150g on tervetullutta vaihtelua damitreeneihin. Dummypallot soveltuvat pienen kokonsa ja muotoilunsa vuoksi erittäin hyvin nenänkäyttöharjoituksiin. Dummypallot sujahtavat helposti heinikkoon koiran näkymättömille, joten koira joutuu ensisijaisesti käyttämään nenäänsä löytääkseen dummypallon. Dummypallo on hyvä esimerkiksi lähihaun opettamisessa. Samoin markkeerauksissa käyttäessä dummypalloa koira oppii hyvin pitämään aluetta pidempään ja käyttämään nenäänsä tehokkaammin dummypallon löytämiseksi.

Pitkän heittonarun ansiosta dummypallot lentävät todella pitkälle ja näitä on todella helppo heittää. Oranssi heittonaru näkyy hyvin ohjaajalle, mutta koiran on sitä vaikea nähdä, joten se ei helpota koiraa löytämään dummya silmillään.

Dummypallo on valmistettu korkealaatuisesta kestävästä materiaalista ja sitä voidaan käyttää myös vedessä.

Pituus 13cm, halkaisija 7cm.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Firedog Dummypallo 150, dummyt ovat koulutusvälineitä, eivätkä ole tarkoitettu leikkimiseen tai pureskeluun. Kuivata dummyt aina käytön jälkeen, mikäli ne ovat märkiä, se lisää niiden käyttöikää. Jos dummy on rikki, se ei sovellu enää käyttöön.

Huomio! Jälkitoimitustuotteet tilataan Firedogin varastolta ja arvioitu toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.

Katso tarkemmat sopimusehdot

Tästä valmistajan sivuille

Väri

Turkoosi, Sininen, Ruskea, WT vihreä, Khaki, Vaaleanvihreä, Oranssi, Pinkki, Punainen, Valkoinen, Viininpunainen, Keltainen, Violetti, Musta, Vaaleansininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart