Lost Birds Vesiohjausdummy

12,90 

Lost Birds Vesiohjausdummy on suunniteltu auttamaan ohjaustreenejä vedessä. Voit valita kumman puolen jätät näkyviin, camon vai valkoisen. Camo päällä dummy ei näy koiralle ja voit tehdä sokko-ohjauksia, kun taas valkoinen päällä dummy näkyy koiralle helpottaen ohjauksen tekemistä. Kumpaakin väripuolta tarvitaan niin nuoren koiran, kuin jo kokeneemman treenissä. Silti ehkä parasta vesiohjausdummyssä on se, että voit pujottaa narun päässä olevan renkaan kaislaan, jolloin dummy ei lähde tuulen ja virran mukana liikkeelle. Voit siis viedä ohjausdamit valmiiksi ja ne pysyvät paikoillaan siellä mihin veit ne. Kun koira tarttuu damiin se irtoaa kaislasta helposti. Tuote on helppo kuivattaa laittamalla se roikkumaan renkaasta, kuivuu nopeasti.

Voit käyttää monipuolista vesiohjausdummya myös markkeerauksiin ja maalla tapahtuviin treeneihin.

Tuotteessa on Game Feel -sisus, joka jäljittelee mahdollisimman paljon riistan tuntua koiralle. Sen painopiste on keskellä ja suutuntuma on pehmeä.

 

Kangas 100% Polyesteri, paino noin 250g,

Design Lost Birds© valmistetaan Lappeenrannassa.

Saatavuus: Varasto loppu

Lost Birds Vesiohjausdummy toimitusaika on noin 1-3vrk. Jos tuotetta ei ole varastossa on sen toimitusaika noin 7-14vrk. Katso tarkemmat sopimusehdot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart