Warmup cape PRO Mocca

64,90 79,90 

Warmup cape PRO Mocca froteekankaan ja fleecekankaan erityinen yhdistelmä on alunperin kehitetty koiran kuivaamiseen ja lämpimänä pitämiseen kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Ihanteellinen noutavilla työkoirilla, jotka joutuvat kastumisen jälkeen istumaan passissa. Se ehkäisee vesihäntää, sekä nilvel- ja lihassärkyjä, joita kylmä aiheuttaa. Erityisesti jo iäkkäämmät tai nivelvaivoista kärsivät koirat hyötyvät Warmup capesta. Eläinlääkärit tuotteen kotimaassa Saksassa suosittelevat Warmupin käyttöä vedessä työskentelevillä koirilla.

Pue märälle koiralle ensin frotee puoli koiraan päin, odota 20-30 minuuttia ja käännä fleece puoli koiraan päin. Näin frotee kuivaa ensin koiran ja fleecepuoli pitää lämpimänä. Kuivaaminen ensin tehostaa huomattavasti koiran lämpimänä pysymistä, kuin jos sille laitettaisi takki päälle suoraan märkään turkkiin.

Warmup cape Pro toimii syksyllä tehokkaasti koiran kuivaavana lämpöloimena, josta se jatkaa talveen mukavana ja pehmeänä talvimanttelina. Tästä tuleekin helposti koirien suosikkimantteli, sillä se on pehmeä, kahisematon ja sähköistymätön. Tämä on siis todellinen monikäyttöloimi. Warmup cape Prossa on jalkalenkit takaosassa ja istuva leikkaus, joten se sopii hyvin kaikkein aktiivisimmillekin koirille, pysyy mukana kovassakin menossa.

Toinen puoli 100% Polyester fleece, toinen puoli 100% puuvilla, valmistettu Euroopassa

Katso videolta miten tuote toimii

https://youtu.be/6FZ2WTMwV7s

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Warmup cape PRO Mocca toimitusaika 1-3 vrk, jos tuotetta ei ole varastossa on sen toimitusaika 7-14vrk.

Katso tarkemmat sopimusehdot

Koko

XS (51cm), S (59cm), M (63,5cm), L (68cm), XL (73cm), XXL (77cm)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart